Sinds kort ben ik eigenaar van de webshop ukkepuk family. Mijn naam is Jacqueline Quint ik ben coupeuse en mijn droom is altijd al geweest om een eigen kleding winkel of een webshop te starten met unieke eigen gemaakte en ontworpen kinderkleding vanaf mt 50 t/m maat 146 op voorraad andere maten in overleg. Deze kleding wordt voornamelijk gemaakt van stenzo kinderstoffen een goede kwaliteit kleurecht en een goed blijvende pasvorm. Ook maak ik kleding in opdracht dus heeft u zelf een leuk idee of zoekt u iets speciaals kan ik dat in overleg met u dat voor u maken. Herstel werkzaamheden of opmaat maken van mijn eigen collectie is ook mogelijk. Daarnaast vind u in de webshop ook kleine partijen kinderkleding van bekende kinderkleding merken zoals: Dirkje, vinroze, riffle, ducky beau, Imps en elfs .

Binnenkort kunt u mij ook vinden op markten,braderieën  en jaarmarkten deze staan vermeld onder het kopje evenementen
Ik wens u vast veel plezier  op deze vernieuwde webshop

Ukkepuk Family

Ukkepuk Family is de webshop met de exclusieve baby merkkleding en kinderkleding.

Assortiment

In deze webshop kinderkleding vind je een babypakje, truitje, broekje, pyjama, jumpsuit en veel meer. Leuk assortiment met schattige en hippe baby en kinderkleertjes. 

Leuke verrasing

Ukkepuk Family is heel blij dat je bij ons winkelt daarom geven we bij de bepaalde artikelen gratis een leuk cadeautje weg. Onze webshop kinderkleding heeft leuke aanbiedingen.