Over mij

Over mij

Mijn naam is Jacqueline Quint en sinds kort ben ik eigenaar van de webshop Ukkepuk Family. Na mijn opleiding als coupeuse wilde ik altijd al een eigen kledingwinkel beginnen met unieke eigen gemaakte en ontworpen kleding. Ik heb de keuze gemaakt voor kinderkleding in de maten 50 t/m maat 164 uit voorraad, andere maten of een maatje meer graag in overleg. Momenteel werk ik met Stenzo Kids stoffen met het oeke tex keurmerk , dit keurmerk staat garant voor het niet gebruiken van schadelijke stoffen. Verder zijn deze stoffen kleur echt en vormvast en hebben een exclusief design. 

Ukkepuk family

Ukkepuk family is “de” Webshop voor exclusieve en unieke handgemaakte baby en kinderkleding gemaakt van stoffen met het oek tex keurmerk. 

Daarnaast vindt u onder het kopje Partijhandel  kleine partijen kinderkleding van uiteenlopende kindermerken o.a. dirkje, ducky beau, Imps elfs enz. deze variëren sterk voor actuele voorraad neemt u even een kijkje? 

Assortiment

In deze webshop voor kinderkleding vindt u van alles , van winterjas, feestjurk tot een meer sportieve outfit voor naar school en leuke babypakjes en truitjes voor de allerkleinsten. 

Leuke verrassing

Ukkepuk Family verheugt zich met u als nieuwe klant daarom geven wij bij een aankoop uit de handgemaakte nieuwe collectie gratis een leuk cadeautje weg. Onze webshop kinderkleding heeft ook veel leuke aanbiedingen.